7 creatieve manieren om een hoedenmaker te dragen

hoedenmaker

Of je nu een hoedenliefhebber bent of iemand die gewoon niet tegen de hitte kan, je hebt vast wel eens een hoed van een hoedenmaker gezien. De look is zo uniek dat het bijna moeilijk te geloven is dat hij eerder uit noodzaak dan uit mode is ontstaan. Maar als je er eenmaal een hebt gezien, zie je ze overal. Milliners zijn zeer gewild omdat ze hoeden kunnen maken van niets meer dan stro en draad. Hun hoeden zijn vaak ingewikkelde, flamboyante zaken die jarenlange training vereisen om ze te perfectioneren. Als je aanleg hebt voor haute couture en graag af en toe iets anders draagt, overweeg dan te investeren in een paar hoedenmakers accessoires. Hier zijn enkele creatieve manieren om een hoed van een hoedenmaker te dragen.

Accessoires gemaakt van hoeden

Of je nu een handtas, een riem of een portemonnee van een hoed maakt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt er ook kralen, knopen of zelfs een oorbel aan bevestigen om van een hoed een tasje te maken. Deze items kunnen een extra vleugje klasse toevoegen aan een andere alledaags accessoire.

Haar gedragen onder een hoed

Sommige hoedenmakers maken een reeks hoeden in verschillende kleuren, patronen en stijlen om een garderobe van hoofddeksels te creëren. Een populaire en zeer draagbare look is het dragen van je haar onder verschillende hoeden van hoedenmakers. Zo zie je er meteen beter uit, vooral als je je haar in een lage knot naar achteren trekt.

Hoeden voor formele kleding

Formele hoeden zijn de beste manier om een hoed van een hoedenmaker te dragen. Veel hoedenmakers zijn gespecialiseerd in formele kleding en kunnen hoeden maken die goed passen onder een pak. Als je meer van jeans en een T-shirt houdt, zie je er nog slechter uit in een pak met een slappe hoed. Als je indruk wilt maken op een date, of je gaat naar een formeel evenement, overweeg dan te investeren in een paar formele hoeden.